Stressaavaa! Osallistun siis tälläiselle lukion kavalkadikursille jaaa se on pahasti levällään koko juttu. Olen ollut jo yläasteella kaksi kertaa kavalkadissa mukana ja sekin oli paremmin organisoitu... Tai siis kaikki on vaan niin epäselvää! 

Yksi biisi on ainakin varma minkä laulan kaverini kanssa, Ultra Brata... Teemana on 90-luku joten ajattelin sitten itse laulaa Don't Speakin kunnes sain tietää, että biisi on jostain syystä bannattu :// Harmittaa kun oli se jo treenattu valmiiksi ja itse esitys on luultavasti noin kuukauden sisällä... Tänään sitten kävin kirjastossa ja olen kuunnellut nonstoppina koko päivän biisiehdokkaita.... Nothing compares 2 u olisi varmaan aika vahva. 

Piti mennä salillekin tänään mutten taida enää ehtiä... Ja koiran pesen tänään. Vihdoin kun kurakelit ovat loppuneet.

Joo. Siinä oli sitä selitystä. Tänään oli taas bilsaa ihaanaa mutta niitä luonnoksia pistän sitten kun olen vähän viimeistellyt tai väritellyt.

 

Vanha luonnos, mihin heitin väriä da:ta varten.

Bilsan vihosta, kun jäi lehtiö kotiin...

...ja matikan vihosta, johon on piirrelty jokaiseen vapaaseen tilaan. Tämä oli yksi ainoista "puhtaista" sivuista.

Yhden luonnoksen keskeneräinen väritys. Vasta vähän linejä ja perusväriä heitetty, joten laitoin layerit läpinäkyviksi, että luonnos näkyy alta. Valmiin tungen sitten tänne, jos joskus saan sen valmiiksi.

Ranskalaisista ei vielä mitään infoa....