Aasdfgh tuntuu että jo nyt meinaa hautautua koulujuttuihin, vaikka on vasta toinen kunnon koulupäivä ohi. Mutta sitä kai ne ylppärit teettää....

Kuitenkin, aloitan nyt vanhimmista jutuista: oltiin yksi päivä kaverin kanssa kaupassa, ja sitten hän löysi Disneyn Kaksin karkuteillä -värityskirjan ja halusi ostaa sen. Hauskaa on, että kyseinen kaveri ei pidä piirtämisestä mutta tykkää väritellä kuvia. No, ostimme sen sitten puoliksi ("no haloo en mä nyt yksin osta värityskirjaa, ostetaan se puoliks jookoooooo", vaikka väritän mieluummin ihan omia kuvia :'D No kuitenkin, tässä on nyt sitten yksi Tähkäpää väritettynä koneella.

Hyvää harjoitusta kai kuitenkin? Ja mekko on huvin vuoksi vihreä.

Piirtelin myös yksi päivä pitkästä aikaa OC:itäni, lähinnä että muistan kaikki yksityiskohdat sun muut. Skannautui vähän huonosti, en tiedä miksi.

Uusi hahmo Daniil väritettynä! Postasin aikaisemmin hänen hahmosuunnittelunsa.

Kuva, joka on pitänyt tehdä jo ties kuinka kauan. Kaikkien omien hahmojeni haamat.

Väritettynä, melkein valmis. Teen lisää hahmoja vähitellen, mutta nänä neljä ovat ne kaikkein vanhimmat ja heidän tarinansa on kaikkein selkein päässäni. Väritin tätä paljon yöllä, kun kaveri oli meillä. Oli hauskaa piirtää ja jutella samaan aikaan, varsinkin kun sai toiselta mielipiteen johonkin asiaan heti. Lisäksi katsoimme paria sarjaa ja oli erittäin hupaisaa.... Kuudelta aamulla sitten mentiin vihdoin nukkumaan.

Yksi random anatomia harjoitus vielä. Piirrän naisia harvemmin ja se myös näkyy. Hartiat liian miehekkäät esim....

Lisää olisi vielä mutta postaan sitten joku toinen päivä ettei tule liikaa yhteen kirjoitukseen.