Ensiksikin, kuolen koulutöihin. Toiseksi, olen kuitenkin jollain ihmeellä ehtinyt piirtämään!

Tein huvikseni eilen Improvement memen, koska halusin nähdä miltä eräs kuva näyttäisi jos piirtäisin sen nyt. En kuitenkaan käyttänyt hirveästi aikaa, tein sen tunnissa SAI:lla. Jos olisin ollut tarkka, olisi kuva pitänyt piirtää samalla tekniikalla, eli tässä tapauksessa copiceilla. Kuvassa on OC Rafe, jonka tajusin keksineeni jo 4 vuotta sitten! Jännä. Tyyli on myös muuttunut selvästi realistisemmaksi, johtuen varmaan anatomiaharjoittelustani.

Tässä sitten jotain mihin jaksoin panostaa tuntia pidempään. Aloin piirtämään tätä kun kaveri oli meillä viimeviikonloppuna yötä, kun sanoin että pitäisi harjoitella piirtämään enemmän ihmisiä samaan kuvaan. Omistan kuvan siis kyseiselle henkilölle ;) Ja kyllä, kuvassa on kaksi poikaa, mm. siksi että hallitsen paremmin miesten kuin naisten anatomian. Tähdet ja muutenkin tahallisen imelä tausta on heitetty kuvaan läpällä, sillä en ole niinkään romantiikan ystävä. Halusin myös kokeilla uusia brusheja.

AINIIN vielä muuten, että tein vihdoin TUMBLR-blogin muutama viikko sitten. Postaan sinne myös piirtämiäni juttuja, mutta myös kaikkea randomia. Tuossa linkki jos kiinnostaa: agehh.tumblr.com/