On se niin ihanaa kun on kesäloma. Vaikka tänään olikin vielä matikan uusinta, kun en ollut koeviikolla tekemässä koetta. Nukuin silloin pommiin... Vein koiran pitkälle lenkille, nyt on kiva kävellä sen kanssa kun on kiva keli.

Lähdettiin sitten käymään mökillä ja laittamaan laituri vihdoin järveen. Talviturkkikin lähti, vesi oli aikas kylmää...

Ostin eilen frendien toisen tuottarin. Se on jännä, kuinka jostain ohjelmasta voi tulla niin hyvä mieli, kun vaan repeilee koko ajan... Ja nostalginen olo muutenkin.

Anyways, lisää vanhempia vielä koulun ajalta...

Vähän yksityiskohtaisempi luonnos tällä kertaa, photarilla muokkailtu värejä. Devarissa vielä vähän eri versio, jossa enemmän photoshoppailua.

Teki mieli piirtää silinteri. Ja jotain muuta sen tyylistä.

Joskus tekee mieli tehdä jotain värillistä koulussa. Muttei ole muita värejä kuin yliviivaustussit sun muut... Pahoittelen siis sateenkaarioksennusta.

Jotain sotkuista. En jaksanut tehdä mitään tarkkaa, vaan heitin paperille vaan suunnilleen sen, mitä oli mielessä.

Copic-kokeilu, kun linet on printattu. Muuten siistiä jälkeä, mutta lähempää katsottuna viivat olivat tuhruisia ja pikselöityneitä... Tönkkö ukkeli, mutta keskityin enemmän väreihin.

Bilsan tunti. Tuo ojennettu käsi on vieläkin vähän tökerön näköinen, vaikka muuttelin sen asentoa pari kertaa. Näyttäisi varmaan tasapainoisemmalta, jos se olisi alhaalla?