Jees siis ensi viikon Traconissa tulen ainakin lauantaina cossaamaan vanki!Jokeria... Melkein kaikki valmiina, mutta vielä täytyy maalata vankinumero 0801 (KIlling Joke sarjiksen mukaan)  haalarin etumukseen.

Eilen tein meikkikokeiluja, ostin muutama viikko sitten latexarpia, ajattelin että olisi nopeampi vain liimata valmiit arvet naamaan. Mukana tullut liima oli kuitenkin surkeaa, täytyy käyttää omaa lateksia, joka on paksumpaa. En vielä tiedä käytänkö niitä, voi olla että teen ne itse niin kuin ennenkin. Kuvassa on oikealla puolella valmisarpi, vasemmalla itse tehty. Valmisarpi on selvästi tässä epätasaisempi, mutta tulos johtuu huonosta liimasta.

Toinen kysymys on, että laitanko punaiset piilari? Toisaalta ne tekevät hienon efektin, ja Jokerilla on ollut punaiset silmät parissa sarjiksessa ja animaatiossa, vaikka yleensä ne ovat mustat tai vihreät... Eikä tämä cossi ole erityisen tarkka, koska minulla ei ole varsinaista yhtä versiota, mitä seuraan vaan enemmänkin tulos on kaikkien sekoitus. Ainoa huono puoli punaisissa piilareissa on vain, ettei niissä ole vahvuuksia, joten joutuisin kulkemaan puolisokeana, tai sitten laittamaan normipiilarit punaisten alle (toimii, mutta aika epämukavaa, testasin yksi päivä).

Tässä vielä jonkunnäköinen kuva koko asusta, joka on vielä kesken. Ajattelin mennä kokovalkoisena tällä kertaa, eli maalaan myös korvat, kaulan, kädet ja jalat.... Kiva homma kyllä, enkä kehtaa kotona vielä meikkailla, kun mennään junalla :D Toivottavasti maali ei lähde jaloista, jos pidän ulkona kenkiä (otan ne kyllä pois kuviin, mutta paljain jaloin en viitsi joka paikkaan kulkea).